2016-09-23 09:27:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Jó hírek várják munkahelyén

Napi horoszkóp szeptember 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Most közelebb kerülhet a céljaihoz, mint valaha. Váratlan segítséget kaphat valakitől, akit csak a közelmúltban ismert meg. Ne mulassza el kimutatni a háláját! Minden, ami ma történik, utólag nagyon szerencsésnek bizonyul.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma túlzásokba eshet, ez pedig egészségügyi panaszokat okozhat, erre figyeljen! Az étkezésben és a munkában is tartson mértéket. Valamilyen családi viszály árnyékolhatja be az estéjét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az érzelmi életét érintő konfliktusok lassan feloldódnak, a problémák és gondok más megvilágításba kerülnek, így megoldást is könnyebben talál rájuk. Egy találkozás a régi szerelmével viszont feldúlja a nyugalmát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vigyázzon, mindenre hagyjon ma elég időt. Ha elhamarkodott lépéseket tesz, akkor utólag meg kell majd bánnia a döntését. A barátaival többet kellene törődnie, szakítson rájuk egy kis időt!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Remek nap elébe néz, a kreatív ötleteivel jelentősen megkönnyíti a többiek munkáját is. Végre kiegyensúlyozottabb lesz a munkatársaival is a kapcsolata, egy haragosával is békét köthet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Sok vitára számíthat ma a főnökeivel. Jobb, ha lakatot tesz a szájára, akkor is, ha nem ért egyet, mert ebből a veszekedésből csak vesztesként tudna kikerülni. Egy esti rendezvény érdekesnek bizonyul, pedig nem is volt hozzá kedve.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
A mai nap lesz a legszebb a héten! Jó hírek várják a munkahelyén, talán egy nehéznek tűnő probléma is megoldódik egy csapásra. Felhőtlen szórakozásban lesz része délután, ha a barátaival tart valamilyen programra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Rengeteg az elintézni valója, és csak akkor lesz elégedett, amikor már mindennel végzett. A pénzügyekkel viszont legyen óvatos, ma olyasmi megvásárlására is rábeszélheti egy ügyes kereskedő, amire semmi szüksége nincsen!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vigyázzon, ne akarjon mindenkinek megfelelni. A kérdéses helyzetekben most csak saját magára hallgasson, és bízzon az ítélőképességében. Az este már nyugalomban telik.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Kisebb-nagyobb feszültségek tehetik zűrössé a napját. Váratlan akadályok kerülhetnek az útjába, és ezek ellen most nem sokat tehet. A fontos döntések meghozatalával várjon egy kicsit. Az este az ön számára kedvezően zajlik: jó ötleteket kap, és érdekes beszélgetéseket folytathat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma ne vállaljon semmilyen téren kockázatot, mert az érzelmei eluralkodnak ön felett, és nem látja objektíven a dolgokat. Egy barátja a segítségét kéri – találkozzon vele, de ne vállaljon magára túl nagy terheket!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ahhoz, hogy célt érjen, most lehet, hogy kerülő utat kell tennie, de végül sikeresen zárhatja a feladatot. A pénzügyekkel kapcsolatban pozitív fordulat várható: talán több pénz áll a házhoz, vagy más módon tud anyagilag is gyarapodni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: